در مناطقی که سطح سیگنال خیلی ضعیف است و سیگنال های دریافتی در حد قابل قبولی نیستند باید از پیش تقویت کننده ها (بوستر) برای رساندن سطح سیگنال به حد مناسب استفاده نمود. پری آمپلی فایرها به صورت UHF یا VHF و یا VHF/UHF ساخته شده اند بعضی از آن ها دارای مسدود کننده موج FM هستند تا اگر دریافت سیگنال های باند FM باعث ایجاد نویز شود آن را بلوکه کند. هنگام استفاده از آمپلی فایرهای تک کانال هم ممکن است به یک پری آمپلی فایر نیاز شود تا سیگنال کافی برای عملکرد صحیح AGC فراهم گردد. مقدار نویز تولید شده توسط پری آمپلی فایر (noise figure) باید پایین باشد تا کیفیت سیگنال حفظ شود. تغذیه پری آمپلی فایر که در نزدیک ترین فاصله از آنتن نصب شده از طریق یک منبع تغذیه در داخل ساختمان امکان پذیر است که پس از کاهش دادن ولتاژ به مقدار لازم توسط خطوط سیگنال به پری آمپلی فایر منتقل می شود. نکته مهم این است که بین منبع تغذیه و پری آمپلی فایر نباید یک اسپلیتر معمولی قرار گیرد چون باعث اتصال کوتاه منبع تغذیه می گردد و از مبدل تطبیق امپدانس نیز نباید استفاده شود.
آمپلی فایرهای تک کاناله (Channel Amplifiers)
آمپلی فایرهای تک کانال برای تقویت یک کانال مورد استفاده قرار میگیرند و به دلیل بالا بودن سطح سیگنال خروجی برای پروژه های بسیار بزرگ توصیه می شوند.
آمپلی فایرهای چند کاناله ( Multi Band Amplifiers )
آمپلی فایرهای چند کاناله برای مناطقی که سیگنال کانال های مورد نیاز در دو یا چند باند ارسال می شوند مورد استفاده قرار میگیرند. آمپلی فایرهای چند کاناله در دو نوع چند ورودی و تک ورودی هستند. نوع چند ورودی آن برای استفاده در سیستم های آنتن مرکزی که در آن ها برای دریافت سیگنال کانال های مورد نیاز از دو یا چند آنتن استفاده شده مورد استفاده قرار میگیرد. به عنوان مثال در اکثر شهرستان های ایران سیگنال های شبکه های تلویزیونی یک و دو بر روی باند VHF و سیگنال های شبکه های تلویزیونی سه، چهار، استانی و خبر بر روی باند UHF دریافت می شود در چنین مناطق که برای دریافت سیگنال های این شبکه ها باید از دو آنتن مجزای VHF و UHF استفاده نمود، آمپلی فایرهای مورد استفاده میباید حداقل دارای دو ورودی برای باندهای UHF و VHF باشد. در صورتی که علاوه بر سیگنال های باندهای UHF و VHF نیاز به دریافت سیگنال باند FM نیز باشد باید از آمپلی فایرهایی استفاده شود که دارای ورودی باند FM باشند و اگر برای انتقال تصاویر ویدئویی از مبدل فرکانسی استفاده می شود که در باند VLF کار میکند و تصاویر ویدئویی را بر روی باند VLF خروجی میدهد در این صورت باید از آمپلی فایرهایی استفاده شود که ورودی باند VLF را نیز داشته باشد.
آمپلی فایرهای چند کاناله تک ورودی دارای محدوده فرکانس 47 MHz تا 862 MHz و یک خروجی تقویت شده هستند و برای دو منظور مورد استفاده قرار میگیرند. در ابتدای بخش تقویت یا در بین خط برای تقویت مضاعف. محدوده فرکانس فعالیت آمپلی فایرهای خطی از 47 MHz تا 862 MHz می باشد که این محدوده فرکانس، تمام باندهای UHF , VHF, VLF , FM را در بر میگیرد. در مناطقی که تمام فرکانس های مورد نیاز در یک باند قرار دارند و یا فرکانس های دریافتی از چند باند به وسیله میکسر با هم ادقام شده اند می توان از آمپلی فایرهای خطی استفاده نمود. به عنوان مثال در شهر تهران سیگنال های تمام شبکه های تلویزیونی در باند UHF دریافت می شوند و شما با نصب یک آنتن UHF می توانید سیگنال تمام این شبکه ها را دریافت نمایید در این حالت استفاده از آمپلی فایرهای مولتی باند تک ورودی یا خطی کافیست.
مورد استفاده دیگر آمپلی فایرهای خطی در ساختمان هایی است که قدرت یک آمپلی فایر برای تقویت سیگنال ها تا حدی که تصویر ایده آل را به تمام گیرنده ها ارسال کند کافی نیست. مثلا برای بخش تقویت آنتن مرکزی ساختمانی در داخل محدوده شهر کرج که دارای 60 واحد و در هر واحد نیازمند به دو گیرنده میباشد آمپلی فایری با قدرت کافی وجود ندارد در چنین ساختمانی باید از یک آمپلی فایر چند باند با دو ورودی UHF و VHF در ابتدای بخش تقویت استفاده نمود و با انجام محاسبات بر اساس طول کابلها و تعداد گیرنده ها از یک آمپلی فایر خطی در بین مسیر برای تقویت مضاعف استفاده کرد. اگر این ساختمان دارای ده طبقه و در هر طبقه دارای شش واحد باشد میتوان از یک آمپلی فایر دو باند با حداقل گین 30 dB برای تقویت ابتدای بخش تقویت استفاده نمود و در طبقه پنجم با اتصال خروجی تقسیم به یک آمپلی فایر خطی با حداقل گین 30 dB و با تقویت مضاعف بخش دوم ساختمان را نیز تغذیه نمود.
آمپلی فایرهای انشعابی ( Distribution Amplifiers )
آمپلی فایرهای انشعابی دارای یک ورودی تمام باند و چندین خروجی با بهره برابر میباشند. این آمپلی فایرها توانایی تقویت فرکانسهای 47 MHz تا 862 MHz را دارند و تعداد خروجی آنها از 4 تا 8 خروجی متغییر می باشد. ساختمان هایی که تعداد خروجی مورد نیاز آنها 8 خروجی یا کمتر می باشد میتوانند از آمپلی فایرهای انشعابی به عنوان آمپلی فایر ابتدایی استفاده نمایید. در ساختمان هایی که تعداد خروجی مورد نیازش بسیار زیاد است و دارای بخش ها یا طبقات بسیار می باشد و از خروجی آمپلی فایر ابتدایی برای هر بخش یا طبقه یک کابل کشیده شده می توان از آمپلی فایر انشعابی برای تقویت مضاعف در هر بخش یا طبقه استفاده نمود.