از تماشای تصویر با کیفیت در تلویزیون خود لذت ببر
گروه آرکاشید مفتخر است در زمینه سیستم های آنتن و ماهواره مرکزی و تلویزیون کابلی با تکیه بر کادر فنی و امکانات خود و همچنین دارا بودن نمایندگی از شرکت های مطرح و تولید کننده در این زمینه همچون سیماران، پروژه های موفقیت آمیزی را در انواع مجتمع های مسکونی و تجاری، برج های بلند مرتبه و پروژه های صنعتی بزرگ رقم بزند.
این گروه با تکیه بر کادر مجرب خود توانایی اجرای انواع سیستم های آنتن مرکزی را به صورت مهندسی و بر پایه محاسبات دقیق دارد. این سیستم ها عبارتند از:
MATV : Master Antenna Television
این نوع سیستم آنتن مرکزی سیگنال هایی در باندهای UHF , VHF , VLF , FM دریافت، تقویت و توزیع می کند. با نصب تجهیزات و تقویت آن، سیگنال های تلویزیونی در این باندها بدون هیچگونه نویزی به گیرنده تلویزیونی منتقل می شوند.
SMATV : Satellite Master Antenna Television
به سیستمهای MATV که قابلیت دریافت، تقویت و توزیع سیگنال های شبکه های ماهواره ای را داشته باشند SMATV گفته می شود.
CATV : Cable Television
در این نوع سیستم آنتن مرکزی، سیگنال های تلویزیونی از مرکز تولید، و پس از تقویت توسط کابل به گیرنده ها ارسال می شود بیشترین کاربرد این سیستم در مکان های عمومی نظیر هتل ها، ادارات، مراکز آموزشی و یا شهرک های مسکونی است.
CCTV : Closed Circuit Television
در این سیستم آنتن مرکزی، تصاویر ویدئویی مانند دوربین های مداربسته توسط مدولاتور، مدوله شده و توسط میکسرها به روی سیستم های فوق افزوده می گردند. نتیجه آنکه تصاویر دوربین های نصب شده در پارکینگ ها، لابی و غیره بر روی کانال های تلویزیونی قابل دریافت می شوند.